stäng av

Dela

Våra lokaler

Hälsonav Boden

Vårdcentral och företagshälsovård planeras 2022/2023 vid Boden Business Park. För mer information, kontakta oss på Polarrenen.

Kontakt

Älvsbyn

Dotterbolaget Centrumhuset i Älvsbyn AB äger fastigheten Aspen 21 och Finken 8, belägen längst Storgatan i Älvsbyn. Fastigheten inrymmer 35 bostadslägenheter och fem lokaler som hyrs ut till restauranger, banker och fastighetsförmedlare.

Luleå

Dotterbolaget Hermelinenhuset i Luleå AB äger fastigheten Harren 14 på Sandviksgatan 60/Varvsgatan 53 i Luleå. Fastigheten uppfördes i en första fas på 30-talet och har i flera skeden byggts om och till för att idag omfatta ca 10.000 m2 med lokaler för friskvård, specialistvård, butik och kontor samt sju bostadslägenheter.

Kalix

Dotterbolaget POLMEK Fastigheter AB äger fastigheten Industrin 6 i Kalix, Järnvägsgatan 55. Fastigheten omfattar både verkstadslokaler och kontor.

I vår lokal i Kalix erbjuder vi även vinterförvaring för din husvagn, husbil eller båt eller liknande. Läs mer om det under vinterförvaring.

Vinterförvaring

Hallarna i Norr

Dotterbolaget Hallarna i Norr AB äger tre fastigheter i Umeå, Skellefteå och Luleå där verksamhet drivs huvudsakligen av ett miljöcertifierat bilföretag.

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Kontakt